середа, 27 березня 2024 р.

Атестація педагогічних працівників

 Відповідно до «Положення про атестацію педагогічних працівників» (Наказ Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників» від 09.09.2022 № 805 проведена чергова атестація педагогічних працівників.

26 березня 2024 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня ДНЗ “Деражнянський центр професійної освіти” з проведення атестації 12 педагогічних працівників закладу Анатолія ГОНЧАРУКА, Олени ВОРОБЙОВОЇ, Вікторії СТОЛЯР, Галини КИРИЛЮК, Олексія ЛАТУНА, Руслана ХАЛНЄПЄСОВА, Віталія ДАЩЕНКО, Оксани ГОЛІНКО, Анатолія ГУДЗЯ, Тетяни ДМІТРІЄВОЇ, Людмили КЕРНИЦЬКОЇ.
Педагоги представили презентації досвіду роботи у міжатестаційний період, електронні портфоліо, професійні блоги/сайти.
Члени атестаційної комісії вкотре пересвідчилися у професійній майстерності педагогів та дотриманні ними високого рівня організації освітнього процесу, високій професійній компетентності, їхній здатності орієнтуватися в сучасних методичних інноваціях, вмінні використовувати цифрові сервіси у своїй роботі.
Вітаємо👏 колег з успішним проходженням атестації, бажаємо наснаги та творчих успіхів у подальшій професійній діяльності.
Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати та навчати!

Портфоліо викладачів 




Немає коментарів:

Дописати коментар